Кожено портмоне с малки-12057
  • -9,28 лв.
  • Нов

Кожено портмоне с малки орнаменти

Код на продукта: 10422---СИН

46,40 лв.
37,12 лв. Спестявате 9,28 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

Стандартен

РазмерСтандартен
A Ширина (см.)12см
C Дълбочина (см.)2см
B Дължина (см.)9,5см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Ако сте фен на по-нестандартните аксесоари, които ще Ви откроят от останалите и ще подчертаят индиивидуалния Ви имидж, то този модел мъжки портфейл е точно за Вас. Външата му част е авангардно декорирана от малко релефни орнаменти, подчертани от външен шев, който разграничава акнтът от останалата основа. В долната част кожата е напълно изчистена, като само в единият ъгъл откриваме малко лого, брандирано детайлно. Гърбът е също впечатляващ, като е пренесен мотивът от лицевата част. Пренасяйки се във вътрешността, отблеязваме изключително практичното разпределение, състоящо се око отделения за карти, две прегради за банкноти и един джоб за монети. Може да изберете перфектния модел протмоне между класен черен и закачлив тъмно син нюанс.

Колекция 2019-20г

Състав: естествена кожа

Гарантирано качество на продукта!

10422

Конкретни референции