Есенно-зимна блуза в regular-20997
  • -8,00 лв.

Есенно-зимна блуза в regular fit

Код на продукта: 10173---БОРДО

40,00 лв.
32,00 лв. Спестявате 8,00 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

L

РазмерSML2XL
A Ширина (см.)50см54см56см64см
B Дължина (см.)68см70см72см76см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  Ефектен модел мъжка тениска с дълъг ръкав, изградена на база памук и мека ликра, която придава изключителен комфорт на дрехата. В областта на гърдите е разположен и контрастния мотив, в лицето на лек промазан орнамент, върху който са поставени едри надписи. Небрежния акцент дава възмжност да включвате фланелката както в по-ежедневен и неагажиращ стайлинг, така и в официалния или офисен имидж.При линията откриваме леко прибрана по тялото кройка, която не прилепва, а естетично приляга по тялото, без да създава усещане за дискомфорт. Покажете най-доброто от себе си като започнете от добре подбран и  замислен аутфит.

Колекция Есен/Зима 2019г

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

10173

Конкретни референции