Мъжка оригинална блуза с-21039

Мъжка оригинална блуза с дълъг ръкав Religion

Код на продукта: 50002---ЧЕРЕН

82,50 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SMLXL2XL

Размер
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За ценителите на класическите модели блузи с дълъг ръкав, представяме тази ефектна, мъжка фланелка, изцяло изработена от качествен памук в комбинация с модал. Високото съдържание на естествената материя допринася за мекия допир, който осигурява с кожата, както и за комфорта през цялото ежедневие. Моделът блуза е в изчистен, черен дизайн, като в областта на гърдите има декоративен джоб, разделен атрактивно с релефен шев, който разполовява и надписа на бранда Religion. Блузата е изцяло оригинална, като определено се отличават специфичните характеристики на бранда. Деколтето е с овална форма, подчертано от кант. Кройката е леко вталена, пасваща на мъжкия силует. Комбинирай с чифт кецове, дънки и яке за изцяло финализиран есенен стайлинг.

Срок за доставка: 20 работни дни.

Колекция: 2019г.

Състав: 95% памук, 5% модал

Гарантирано качество на продукта!

50002

Конкретни референции