Актуална блуза в черен-21070
  • -9,60 лв.
  • Нов

Актуална блуза в черен цвят с принт на гърба

Код на продукта: 10589---ЧЕРЕН

48,00 лв.
38,40 лв. Спестявате 9,60 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

XL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)50см.53см.56см.59см.59см.
B Дължина (см.)72см.74см.74см.74см.75см.
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  Ако сте фен на последните модни трендове, то с този модел блуза не бихме Ви изнендали. Изграждайки иновативни сетове, този модел блуза е подходяща за по-спортния и ежедневен аутфит. Подходяща е за съчетание с различни модели спортни долнища, карго панталони и дънки, а в цветови аспект се вписва усещно във всяка комбинация, тъй като е поверена изцяло на черния нюанс. За декоративен акцент е подбран класическия за този бранд мотив, а именно мащабно лого а гърба и по-малки детейли от него около ръкавите и гърдите. Тук то е изградено в стил графика, като върху наситената черна основа ярко се открояват бели линии, създаващи илюзия за сетлосенки. Бъдете удникални, поддържайки собствен стил и имидж.

Колекция Есен/Зима 2019-20г

Състав:100%памук

Гарантирано качество на продукта!

10589

Конкретни референции