Черна тениска с дълъг-21155
  • -4,78 лв.

Черна тениска с дълъг ръкав с декорация

Код на продукта: 10439---ЧЕРЕН

23,90 лв.
19,12 лв. Спестявате 4,78 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

2XL3XL4XL5XL

Размер2XL3XL4XL5XL
A Ширина (см.)54см56см59см63см
B Дължина (см.)74см76см77см77см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 Наблюдавайки тенденцията за все по-тесни и вталени дрехи, които често бягат от комофртта, на който така дъжим, ние Ви представяме един модел мъжка блуза, която отговаря на всички критерии. Основата е поверена на традиционния черен тон, който е смело декориран от голяма щампа при гърдите. Тя изобразява сребрист квадрат, в който е поставен надпис, символизиращ и вдъхновяващ. Контрастът, който получаваме през подбора на тези два нюанса позволяват да включите фланелката в различни сетове, подходящи както за ежедневния, така и за клубния Ви имидж. Линията е свободна, удобна и стандартна като дължина. Деколтето е подбрано в удобна оввална форма, която да завърши дизайна на дрехата. Може да откриете блузата в големи размери, с което да си спестите неудобството и дискомфорта във следващия си стайлинг.

Колекция Есен/Зима2019-20г

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

104393

Конкретни референции