Спортна сива блуза с-21169
  • -7,70 лв.

Спортна сива блуза с надписи

Код на продукта: 10332---СИВ

38,50 лв.
30,80 лв. Спестявате 7,70 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

S

РазмерSMLXL
A Ширина (см.)48см50см52см54см
B Дължина (см.)67см68см70см73см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Описание на продукра: Отново на вълна casual имидж, каквато е и темата за Есен/Зима 2019-20г Ви представяме новото попълнение в графа "БЛУЗИ". Започвайки от типичния основен цвят, а именно светло сив, моделът блуза прави заявка за модерно излъчване. Наличнието на ластици при талията и китките говори за удобство и арактивен силует на тялото. А класния и супер стиелен акцент при гърдите, съдържащ надписи, изпъстрени в ярки цветове, обещава запомнящ се стайлинг, повлиян от модните величия. Всички тези елементи може смело да комбинирате със спортно долнище, дънки или карго панталон, като във всеки един сет ще изглежда точно на място.

Колекция Есен/Зима 2019г

Състав:65%памук,35%полиестер

Гарантирано качество на продукта!

10332

Конкретни референции