Ватирана блуза с голяма-21212
  • -19,40 лв.
  • Нов

Ватирана блуза с голяма щампа на гърба

Код на продукта: 10331---ЧЕРВЕН

38,80 лв.
19,40 лв. Спестявате 19,40 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SML

РазмерSMLXL
A Ширина (см.)53см55см57см69см
B Дължина (см.)67см68см69см71см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Описание на продукта: Универсален модел мъжка ватирана блуза, подходяща както за ежедневния имидж съчетан със спортно долнище, така и за по-специалния, смело допълнен от чифт дънки или атрактивен карго панталон. Тук декорацията е по-нетипична, или по скоро мястото на което е разположена е нетрадициаонно. В предната част е поставен само тънък и деликатен надпис, обгъщащ гърдите. Поглеждайки гърбът блузата откриваме огромна ярка щампа, която преобръща трайно визията на моделът. Впечатлените от новите модни трендове съчетани в един единствен артикул, горещо препоръчваме да попълните есенно зимния гардероб с уникалния модел мъжка топла блуза. 

Колекция Есен/Зима 2019г

Състав: 100% памук

Гарантирано качество на продукта!

10331

Конкретни референции