Доставка

По какъв начин се доставят поръчките и в какъв срок?

Артикулите, поръчани от нашия сайт, се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ. Поръчката може да бъде доставена до адрес или до поискване в офис на куриера. Изключително удобен и изгоден за клиента вариант - взимате пратката от удобен за Вас офис, в удобно за Вас време, с възможност за преглед и тест на поръчаният от Вас продукт. (всяка пратка на www.styles.bg е с опция преглед и тест)

Поръчките се обработват от понеделник до петък до 16.00 часа, в събота до 11.00 часа - изпращат се в същия ден и пристигат на следващия работен ден, с изключение на продукти с марка Religion и Madmext.

Доставката за продукти с марка Religion е 20 работни дни. Доставката за продукти с марка Madmext е 10 работни дни.

www.styles.bg е официален представител на тези марки. Всички поръчки за тях са с предварителна заявка.

Поръчки направени след 16.00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден, с изключение на продукти с марка Religion и Madmext.

Поръчки направени в събота след 11.00 часа и неделя се обработват в понеделник, предвид работното време на куриерските фирми. Поръчки направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден.

В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин Styles.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка.

Каква е цената на доставката ?

Styles.bg Предлага преференциални фиксирани цени на доставка за цяла България: 4.99лв при доставка до офис на ЕКОНТ и 6.99лв за доставка до адрес.

Доставка до адрес в събота е с час приоритет + 1,84 лв., както и приоритетен час в делнични дни. 

При поръчка над 100лв.  ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ !

* Непотърсени пратки в рамките на 7 работни дни от изпращането им, се връщат автоматично, освен ако клиента не се свърже с нас за удължаване на срока !

* Транспортните разходи на пратки отказани след опция преглед и тест, се заплащат от клиента в двете посоки !

*Styles.bg си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти, които не са посетили офиса на куриерите и не са взели своите пратки! Както и артикули от непотвърдени поръчки в рамките на 3 работни дни.