Тъмно синя кожена гривна-17958
  • -9,16 лв.
  • Нов

Тъмно синя кожена гривна от две части

Код на продукта: 8782---ТЪМНО СИН

22,90 лв.
13,74 лв. Спестявате 9,16 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

S

РазмерMLS
C Дълбочина (см.)20см21см19см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 Тъмно синя мъжка стилна гривна, изработена изцяло от еестетсвена кожа, като са комбинирани плетка и равна лента, които са перфектен тандем. Този тип допълнения успяват да внесат в имиджа Ви един неповторим привкус, който ярко се отпечатва в съзнанието и остава силно разползнаваем. Носенето на мъжка гривна определено е знам за смелост, кяото се изрязава в това да бъдете впечатляващи и дръзки, залагайки на по-нетипични vintage аксесоари. Закопчаването на открояващия се модел гривна се намира в долната част, като е подбран лесен механизъм, с който да отментнем всички минуси на този вид аксесоар. Бъдете неповторими за да създсете свой собствен почерк в стила си. 

Колекция 2018-19г

Състав:естествена кожа

Гарантирано качество на продукта!

8782

Конкретни референции