Къси спортни панталони Cropp-17862
  • -14,45 лв.
  • Нов

Къси спортни панталони Cropp с цветен акцент

Код на продукта: 9511---СИВ

28,90 лв.
14,45 лв. Спестявате 14,45 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

XS

РазмерXSS
A Ширина (см.)38см.41см.
C Дълбочина (см.)24см.25см.
B Дължина (см.)51см.51см.
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 Ако обичаш спортното облекло и държиш то да бъде качествено, ние ти предлагаме точни избор, а именно класни, мъжки къси панталонки, напълно подходящи за ежедневието, дело на марката Cropp. Цялата основа на мъжкото облекло е изградена в тъмно сив цвят, който е силно предпочитан от мъжкото съсловие поради практичността и умелата комбинация с всякакви тениски и спортни горнища. Като контрастиращ акцент в предната част са поставени диагонални линии с мотив, чиито зелен нюанс се откроява перфектно на иначе тъмната основа. В предната част са поставени два джоба, закопчаващи се с цип, като единия е декориран с гумирана лента с надпис. В областта на кръста е поставен характерния за подобен тип облекла ластик с връзки. В задната част е разположено малък етикет с надпис с името на марката Cropp.

Колекция Пролет/Лято 2019г.

Състав: 55%полиестер,45%памук

Гарантирано качество на продукта!

9511

Конкретни референции