Бял мъжки летен потник-19434
  • -3,76 лв.
  • Нов

Бял мъжки летен потник с принт

Код на продукта: 10017---БЯЛ

18,80 лв.
15,04 лв. Спестявате 3,76 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SMLXL2XL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)44см46см48см50см52см
B Дължина (см.)72см72см74см74см75см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За най-горещите дни на плажа или за часовете в залата, ние Ви предлагаме супер свеж модел мъжки потник, поверен на белия цвят, разположен в основата му. Целият модел е покрит от преливащи тъмни и светли флорални елементи, преобладаващи във формата на листа. В лицето на кройката откриваме силно изрязана горна част, събождаща лека провокация, както и по-издължена долна, изграждаща long fit линия, супер актуална за Лято 2019г. Силно вталената линия е насителна с еластичност, която създава усещане за удобство, така важно в тази част на годината. Може да комбинирате с плажни шорти, дънки или спортни панталонки, като във всеки един сет, биха изглеждали перфетно .

Колекция Лято 2019г

Състав:50%памук,50%полиестер

Гарантирано качество на продукта!

10017

Конкретни референции