Цветен мъжки пуловер с-18575
  • -7,16 лв.

Цветен мъжки пуловер с множество надписи

Код на продукта: 10481---ЗЕЛЕН

35,80 лв.
28,64 лв. Спестявате 7,16 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SM

РазмерSMLXL
A Ширина (см.)43см45см48см49см
B Дължина (см.)65см70см70см70см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За любителите на малко по-различната и ексцентрична визия, представяме този актуален модел мъжки пуловер, който е наличен в две различни цветови вариации. И двете са умело декорирани с няколко нюанса в основата, редуващи се по цялата дължина в хоризонтална посока, под формата на тънки и дебели ивици. Върху цялата цялата предна част са акцентирани множесто надписи в разнообразен шрифт и големина, внасящи главния акцент в цялостния, щур дизайн на мъжката, есенно-зимна блуза. Деколтето следва овална форма, подчертано от малък кант. В долния край на пуловера и ръкавите е разположен ластик, който допълнително прибира по тялото иначе леко вталената кройка на модела. Изцяло памучната материя оформя стилно, фино плетиво с високо качество на изработката. Проектирай визията си по цветен и нестандартен начин, избирайки този неподражаем модел пуловер в перфектен дизайн.

Колекция Есен/Зима 2019г.

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

10481

Конкретни референции