Сив пуловер с релефни-18706
  • -7,16 лв.

Сив пуловер с релефни ръкави

Код на продукта: 10311---ТЪМНО СИВ

35,80 лв.
28,64 лв. Спестявате 7,16 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

4XL

Размер2XL3XL4XL
A Ширина (см.)48см50см52см
B Дължина (см.)76см76см76см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Универсален мъжки спортно-ежедневен плетен пуловер в тъмно сив цвят. Материята е изградена от ситно рипсен плат, а в областта на ръкавите е комбинация от основния плат и силно релфен мотив, покриващ и рамото. Този дизайн е напълно познат за нас, тъй като следим новите модните трендове. Един на пръв поглед класически модел, който с едно завъртане успява да завърти визията си на 180 градуса. Деколетето тук е силно првличащо погледа, тъй като е изградено в прибрана и леко заострена форма, придавайки лека нотка на елегантност. Цветът е семпъл, но подходящ за съчетание с широк дипазаон от нюанси. Заложете на топлите дрехи, които ще Ви накарат да се чувствате колкото удобно, толкова и модерно.

Колекция Есен/Зима 2019г

Състав: 50%памук,25%яакрил,25%вискоза

Гарантирано качество на продукта!

 

103114

Конкретни референции