Мъжка лятна риза с-16188
  • -7,60 лв.
  • Нов

Лятна риза с къс ръкав на Red Point

Код на продукта: 9888---КОРАЛ

37,99 лв.
30,39 лв. Спестявате 7,60 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

M

Размер ШиринаДължина
S 4569
M 4870
L 4970
XL 5173
2XL 5373
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Уникална, памучна риза в подходяща за сезона материя, която е налична в няколко различни вариации. Моделът е със спортна яка. Закопчаването е със стандартни копчета, разположени по цялата дължина. В областта на гърдите пък е поставена семпла имитацияна джоб, декорирана с кафяво лого с името на марката. Подобно е поставено и в единия долен, преден ъгъл на ризката, за допълнителен акцент и брандов финиш. Самата кройка е силно вталена по тялото, почти без еластичност. На ръкавите има малка каишка с копче, изграждаща финалния дизайн.
9888

Конкретни референции