Пъстра ризи с къс-16280
  • -7,28 лв.
  • Нов

Пъстра риза с мотиви в бяло на Red Point

Код на продукта: 9765---БЯЛ

36,40 лв.
29,12 лв. Спестявате 7,28 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

2XL

Размер ШиринаДължина
S 5070
M 5170
L 5370
XL 5473
2XL 5573
3XL 5876
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Уникален дизайн изграждащ перфектната риза къс ръкав. Този модел е представен в два цветови аспекта първият от който е върху класическа бяла основа, а другият в непринуден и актуален жълт цвят. Цялата основа на ризата е изпъстрена в големи палмови дървета, създаващи цялостен плажен принт. Материята на ризата е изключително лека, придаваща максимален комфорт на тялото и прохлада, така важна за горещите дни и вечери. Закопчаването се състои от вертикално разположени копчета, които в продължението си към шията образуват свободна и ежеденвна паднала яка.
97652

Конкретни референции