Памучна риза с декоративен-16989
  • -8,28 лв.
  • Нов

Памучна риза с декорация на Red Point

Код на продукта: 9896---БЯЛ

41,40 лв.
33,12 лв. Спестявате 8,28 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

2XL

Размер ШиринаДължина
XL 5470
2XL 5571
3XL 5671
4XL 5774
5XL 5874
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Мъжка спортно-ежедневна риза, изградена от бледи летни цвеотве, създаващи усещане за свежест и настроение. Дизайна на ризата е непретенциозен, като е заложени на еднотонна основа, семпло декорирана от няколко елемента. Най-яркият това е декоративния джоб при гърдите, който пренася мотива и към останалите. Основното закопчаване е изградено от малки тъмни копчета, които откриваме и около яката и ръкава. На ръкава са разположени, за да позволявт на ръкава да се навие, с помощта на тънка лентичка, разположена отвътрешната страна.
98962

Конкретни референции