Мъжки спортен суичер с-19521

Мъжки спортен суичер с голям надпис Religion

Код на продукта: 50009---ЧЕРВЕН

128,00 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

ML

Размер
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За всички фенове на оригиналните модели спортни облекла, представяме тази ефектна спортна горница в черен и червен нюанс. Кройката е леко вталена, но и с достатъчно свободни ръкави, за да внесе удобство през цялото ежедневие. Суичера е изработен изцяло от памучна материя, чиито висок клас е гаранция за качество и комфорт. Закопчаването е с цип, преминаващ през цялата дължина. Иначе класическия, изчистен цветови десен е раздвижен от голям надпис с името на марката religion преминаващ през основата. Моделът мъжки суичер има голяма качулка с връзки, както и ластик в областта на ръкавите и кръста. Атрактивно комбинирай твоя сет с долница от същата серия, тениска и удобни кецове.

Срок на доставка: 20 работни дни

Колекция 2019г.

Състав: 100% памук

Гарантирано качество на продукта!

50009

Конкретни референции