Щура polo тениска с-19686
  • -5,56 лв.

Щура polo тениска с принт от листа

Код на продукта: 9983---ЧЕРВЕН

27,80 лв.
22,24 лв. Спестявате 5,56 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

M2XL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)49см51см53см54см56см
B Дължина (см.)65см68см70см71см72см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Класен модел мъжка тениска с декоративна яка, която перфектно замества неудобните и строги ризи, които създават елегантния стил в офиса. Леката материя, от която е изработена дава желаното прохладно усещане на тялото Ви, и така получавате перфектна визия, без да правите компромис с удобството си. Основният принт е изграден от тъмни нюанси, които образуват силуети на флорални орнаменти, или по скоро листа. Има две цветови комбинации, като в едната преобладава червеният акцент, а в другия синият. И тук са допълнени основните елементи, кои да превърнат и този модел в неповтрим и зашеметяващ. Подберете своя цвят и смело го включете към новата си визив.

Колекция Лято 2019г

Състав:100%полиестер

Гарантирано качество на продукта!

9983

Конкретни референции