Ярко жълта мъжка поло-19700
  • -5,76 лв.

Ярко жълта мъжка поло тениска

Код на продукта: 9935---ЖЪЛТ

28,80 лв.
23,04 лв. Спестявате 5,76 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

2XL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)53см54см56см59см
B Дължина (см.)69см70см73см74см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Макар е изградена изцяло от един тон, този модел мъжка polo тениска е изключително вдъхновяващ и грабващ погледа. За основа на тениската е яка е подбран един от водещите цветове за Лято 2019г, а именно ярко жълт. Цялостния принт е поднесен в семпла едноцветна багра, която е контрастирана от няколко тъмни сини елементи. Първият и главен такъв е в областта на гърдите, където откриваме малкото метално лого на бранда. Пренесен към ластика на ръкава и околояката, този мотив е представен в тънки хоризонтални ленти, които разчупват  и иначе летния дизайн. Последния елемент, който грабва погледа, това е деколтето, което с помоща на три малки копчета образува бод форма, слагаща и финалния щрих.

Колекция Лято 2019г

Състав:95%памук,5%еластант

Гарантирано качество на продукта!

99352

Конкретни референции