Мъжка тениска с яка-19715
  • -17,60 лв.

Мъжка тениска с яка с лого Kappa

Код на продукта: 9787---ТЮРКОАЗЕН

35,20 лв.
17,60 лв. Спестявате 17,60 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SLXL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)50см52см56см58см62см
B Дължина (см.)69см73см75см81см82см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За всички ценители на качествените брандове, преддставяме тази класна фланелка с яка в типичната regular кройка. Тя се отличава със свободен силует, който пада комфортно по тялото и осигурява удобството, на което знаем,че държите, особено през горещите, летни дни. Съвсем изчистения дизайн на тениската е много деликатно разчупен от пришито лого на марката Kappa, поставено в областта на гърдите. Ръкавите и самия край на поло тишърта завършват с лек ластичен кант. При деколтето има няколко копчета в контрастиращ на основата цвят, които стоят еднакво добре както в откопчано, така и в закопчано състояние. Спортния облик е подчертан от яката, която следва линията на врата. Под нея е разположен голян надпис с бели букви KAPPA. Избери своя любим, летен нюанс и го комбинирай по подходящ за случая начин, наслаждавайки се на гарантирано, памучно качество и комфорт.

Колекция Лято 2019г.

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

9787

Конкретни референции