Класна тениска със спортна-19723
  • -6,24 лв.
  • Нов

Класна тениска със спортна декорирана яка

Код на продукта: 9752---СИВ

31,20 лв.
24,96 лв. Спестявате 6,24 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

MLXL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)52см54см58см60см
B Дължина (см.)740см71см754см77см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Едноцветна маркова тениска с яка, която впечатлява с детайлността на акцентите по себе си. Първият мотив, който се откроява е емблемата в областта на гърдите. Макар и дребна на вид тя усшява да разчупи иначе еднотонната основа. Този мотив е пренесен и на едно по-нетипично място, а именно на яката. Макар и на пръв поглед незабележим, акцентът се открива повдигайки яката, където се разгръща едър надпис с инициалите на бранда. Невероятния подбор на елементите ссъздават усещане за индивидуалност и стил, към които се стремим всеки ден. Като последен елемент се явява деколтето, което е поверена на типичния за polo shirts вид, а именно V-образно, подчертано от малки копчета.

Колекция Лято 2019г

Състав:100%памук

Гарантирано качество на продукта!

9752

Конкретни референции