Семпла тениска Cropp с-11708
  • -9,45 лв.
  • Нов

Семпла тениска Cropp с издължени ръкави и надпис

Код на продукта: 9536---СИН

18,90 лв.
9,45 лв. Спестявате 9,45 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SM

РазмерSML
A Ширина (см.)53см55см57см
B Дължина (см.)73см76см78см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  За всички вас, ценители на спортните модели облекла, предлагаме тази фланелка с къс ръкав, която е в типична daily форма. Специфичното при този модел е самата дължина на ръкавите, която се отличава с издължена форма, достигаща почти до лактите, придружена от два успоредни един на друг шева, преминаващи и през цялата основа на рамото. Водещия нюанс е синия, който съвсем едноцветна следва цялата дължина на тишърта. Задната част на фланелката е издължена, завършваща с овален край. Няколко надписа раздвижват иначе изчистената визия, като в задната част те са в по-голям размер. В единия долен, заден ъгъл е поставен и етикет с надписи, олицетворяващи марката Cropp. Деколтето е в семпъл овал, подчертаващ допълнително спортния финиш на мъжкото облекло. Бъди модерен в топ форма в своя street облик.

Колекция Пролет/Лято 2019г.

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

9536

Конкретни референции