Ежедневна мъжка тениска с-18272
  • -4,58 лв.
  • Нов

Ежедневна мъжка тениска с надписи

Код на продукта: 9375---ЧЕРВЕН

22,90 лв.
18,32 лв. Спестявате 4,58 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

4XL5XL

Размер2XL3XL4XL5XL
A Ширина (см.)55см.57см.60см.65см.
B Дължина (см.)71см.75см.75см.78см.
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За любимителите на по-небрежния и удобен аутфит, представяме този свеж модел мъжка тениска. Основата на фланелката е изградена в еднотонна гама в три разновидности: червен, черен и сив. Върху нея са разположени леко закачливо, надписи, централизирани в дясната част на основата. Този контрастиращ елемент усшява да разчупи дори и този семпъл, на пръв поглед, дизайн. Разбира се, обръщаме по-специално внимание върху линията, която пада свободно и не прилепва по тялото. Този мотив от фланелката е изключително практичен, особено през горещия сезон, защотото създава идеално прохладно усещане. Деколтето тук е поверено на класическата овална форма, леко подсилено с двоен кант. Дължината на мъжката тениска също е стандартна, допълваща останалите части от нея. Заредете гардеробът си с набор от изчистени фланелки, които смело да включвате в комбинации.

Колекция Пролет/Лято 2019г

Състав: 100%памук

Гарантирано качество на продукта!

93755

Конкретни референции