Ефектна тениска с черно-18313
  • -5,78 лв.

Ефектна тениска с черно бял десен тип вестник

Код на продукта: 9301---БЯЛ

28,90 лв.
23,12 лв. Спестявате 5,78 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

XL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)50см53см54см56см58см
B Дължина (см.)73см73см73см75см76см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 Клубна мъжка тениска, с десен повлиян от водещите модни брандове. Макар и декориран само от черни и бели нюанси, той успява да грабне погледите. Нетипичния си имидж създава през ситните надписи, които събрани в едно образуват принт наподобяващ силно на вестник. Този вид декорация е присъща за модни величия като Galliano, които създават едни от най-добрите модели тениски. Материята на тишърта е много лека, създаваща усещане за прохлада, като линията отново следва тялото и пресъздава иделаният силует. Семплия подбор на цветова гама позволява да се съчетава с широк дипазаон от цветове на дънки, спортни панталони, обувки и разбира се аксесоарите. Внесе доза умерена авангардност, която да раздвижи цялостния вид имидж.

Колекция Лято 2019г

Състав:65%вискоза,35%полиамид

Гарантирано качество на продукта!

9301

Конкретни референции