Стилна мъжка тениска Religion-18411
  • Нов

Стилна мъжка тениска Religion с флорални мотиви

Код на продукта: 50007---БЯЛ

70,00 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SMXL2XL

Размер
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Представяме ви топ модел тениска с къс ръкав на марката Religion, която ефектно пасва на всяка мъжка фигура. Десена е съставен от бял, изчистен нюанс, който е ефектно раздвижен от флорални мотиви, заемащи областта на ръкавите и част от деколтето. То от своя страна е с овална форма, подчертано от малък кант. Вталената кройка следва силуета и придава мъжественост и чувство на самочувствие.През цялата задна част преминават успоредна два шева, които са запазен елемент на бранда. Централно в областта на гърдите е разположен надпис с името на марката Religion, поставящ финалния знак на автентичност и дозакано качество.

Срок на доставка: 20 работни дни

Колекция 2019г.

Състав: 100% памук

50007

Конкретни референции