Класни тиранти с принт-20189
  • -5,92 лв.

Класни тиранти с принт на точки

Код на продукта: 9871---КАФЯВ

29,60 лв.
23,68 лв. Спестявате 5,92 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

стандартен

Размерстандартен
B Дължина (см.)120см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Ефектни тиранти с десен от малки точки, който представяме в два нюанса: тъмно син и кфяв.Излезте от рамката на консервативното мислене относно дрехите и аксесоарите към тях и развихрете въображението си. За да не бъде прекалено авангардно, тук Ви представям един модел мъжки тиранти, изграждащи  ненатрапчив вид на облеклото Ви. Дължната им е с възможност за коригиране, за да прилегне максимално на всяко тяло и структура. В краищата им са разположени по две метални щипки, с помощта на които да прикрепите аксесоарът към панталонът или дънките. Тирантите, погледнати като декорация, са подходящи както за по-небрежно носене, заедно с тениска и къси дънки, пъснати надолу, така и в по-елегантен дизайн, съчетани с риза и спортен панталон, прилежно преминаващи през раменете.

Колекция Лято 2019г

Състав: 37%каучук,48%вискоза,15%полиамид

Гарантирано качество на продукта!

9871

Конкретни референции