Черни мъжки тиранти с-20201
  • -5,92 лв.

Черни мъжки тиранти с ромбоиден принт

Код на продукта: 9868---ЧЕРЕН

29,60 лв.
23,68 лв. Спестявате 5,92 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

стандартен

Размерстандартен
B Дължина (см.)120см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Класически мъжки аксесоар, изработен от черна основа и допълнен от несиметрични ромбоидни фигури. Лентите, които обгръщат тялото са изградени в по-широк вариант, който създава усещане за лек спортен имидж, наситен с casual привкус. В краищата на тирантите откриваме метални масивни щипки, които прикрепят към панталона. Дължината на еластичните ленти е с възможност за регулиране, така че да прилегнат лесно на всяко тяло, създавайки му желаното удобство. Допълвайки такъв вид иновативен аксесаор, внасяте доза индивдуално и ефектно излъчване, от което има нужда всеки стайлинг. Пондесете като закачлив подарък,с помощта на стилната кутия, в която се предлагат.

Колекция 2019г

Състав: 37%каучук,48%вискоза,15%полиамид

Гарантирано качество на продукта

9868

Конкретни референции