Едноцветни елегантни тиранти-20225
  • -5,92 лв.

Едноцветни елегантни тиранти

Код на продукта: 9860---ЧЕРВЕН

29,60 лв.
23,68 лв. Спестявате 5,92 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

стандартен

Размерстандартен
B Дължина (см.)120см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Напълно изчистен модел мъжки еластични тиранти, поверени на класния имидж, подчертан от високо качество. Излезте от рамката на консервативното мислене относно дрехите и аксесоарите към тях и развихрете въображението си. За да не бъде прекалено авангардно, тук Ви представям един модел мъжки тиранти, изграждащи  ненатрапчив вид на облеклото Ви. Дължната им е с възможност за коригиране, за да прилегне максимално на всяко тяло и структура. В краищата им са разположени по две метални щипки, с помощта на които да прикрепите аксесоарът към панталонът или дънките. Тирантите, погледнати като декорация, са подходящи както за по-небрежно носене, заедно с тениска и къси дънки, пъснати надолу, така и в по-елегантен дизайн, съчетани с риза и спортен панталон, прилежно преминаващи през раменете.

Колекция Лято 2019г

Състав: 37%каучук,48%вискоза,15%полиамид

Гарантирано качество на продукта!

 

9860

Конкретни референции