Едноцветни мъжки елегантни тиранти-20231
  • -5,92 лв.

Едноцветни мъжки елегантни тиранти

Код на продукта: 9850---ЧЕРЕН

29,60 лв.
23,68 лв. Спестявате 5,92 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

стандартен

Размерстандартен
B Дължина (см.)120см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Съчетай перфектно твоя празничен стайлинг с атрактивни мъжки тиранти в класически, изчистени цветови, като можеш лесно да избереш своя подходящ нюанс. Довери се на модните аксесоари за един истински завършен външен вид, като закачливо прибавиш нотка настроение и позитивизъм. Еластичността на тирантите позволява всеобхватна употреба от всички мъже, като могат ефектно да се комбинират както с изчистена, традиционна риза, така и с по-шура, в нетипичен десен с орнаменти. Закопчалките са метални, цвят сив металик, като имат и опция за регулиране чрез подвижна пластинка. Придай си празничен външен вид с оригинален привкус и смело заложи на модерни мъжки тиранти в богата цветова гама.

Колекция 2019г.

Състав: 37% каучук, 15% полиамид, 48% вискоза

Гарантирано качество на продукта!

9850

Конкретни референции