Актуално днес

Зимни мъжки якета

Зимни мъжки якета

Пред огромният избор на модели връхни дрехи с които днес ни ухажват модните дизайнери, едва ли някой би имал големи затруднения при избора на добро зимно яке. При нас ще откриете най-актуалните и топли предложения, а по отношение на цвета и силуета, това вече зависи единствено от вашите предпочитания.

Обикновено в търсене на перфектното зимно мъжко яке се наблюдават няколко най-важни критерия.

Мъжки зимни якета от различни материи

По отношение на материята, могат да се заложат на някои от топ предложенията, които са най-актуални и търсени през новия сезон. Все пак, тъй като става дума за връхна зимна дреха, тя трябва да бъде достатъчно топла, а също така и да предпазва от влага. Разбира се, ако си търсите мъжко яке, което ще използвате единствено за работа на закрито, например, тогава може да си позволите и да не бъдете толкова стриктни по отношение на водонепропускаемостта на материала, от който е изработено. Най-популярни материи в момента са вълната, кашмирът, а също и якетата, подплатени с вата. Всички те се отличават с лесна поддръжка и осигуряване на пълен комфорт, дори и при минусови температури. Най-рентабилни и желани са по-дебелите мъжки якета, които идват в голямо разнообразие от дължини, цветове и силуети като цяло.

Тяхното предимство е, че са доста дълготрайни и няма опасност материята да изгуби   форма или да се износи бързо. В случай, че желаете да се сдобиете с нещо висококачествено, на което можете да разчитате няколко сезона подред, именно те са отлична опция. Не само ще си подхождат с различни по стил облекла, но и ще се радвате на топлина и мекота през цялата зима.

Как да изберем точния размер

Когато човек тръгва да си търси зимно яке, размерът, на който ще се спре, е от голямо значение. Следва да се вземе предвид, че като връхна дреха, якето не трябва да прилепва твърде плътно по тялото, а напротив – да стои по-свободно, за можете под него да облечете и по-плътни дрехи, когато това се наложи. Също така, ако връхната дреха е свободна, ще можете да се движите с по-голяма лекота, без да си причинявате дискомфорт в зоната на раменете или около врата. Когато избирате модела, обърнете внимание на шева на рамото, където горната част на якето се свързва с ръкавите. Тя трябва да е разположена под линията на раменете, ако искате да си гарантирате елегантен силует.

Също така може да премерите дали якето е точния размер, след като облечете под него някой по-дебел пуловер. Достатъчно е само да седнете за момент на стола и да се опитате да повдигнете ръцете си нагоре, за да оцените степента на комфорт. В случай, че ви е неудобно и се чувствате като в клопка, значи се нуждаете от по-голям размер яке.

Тъй като основната функция на зимните връхни дрехи е в крайна сметка те да ни защитават подобаващо от студа и влагата, много от мъжете не обръщат чак толкова голямо внимание на стила. Това обаче е грешка, защото при такъв богат избор от модели, можете да намерите лесно компромисен вариант, който да ви устройва във всяко едно отношение. Най-практичното решение е да заложите на класическа кройка, която лесно ще се съчетае с всички други дрехи в гардероба, а по въпроса за цветовете, то универсалните черни, кафяви или пясъчни нюанси са най-безопасни. Те могат да се носят с всички други тонове, без да се нарушава цветовата хармония.

Но в днешно време модните дизайнери винаги се съобразяват с това, да предлагат универсални идеи за връхни мъжки дрехи, които да изглеждат стилни и модерни с всичко.

Кожени якета - вечната класика

Безспорно, едно много очарователно и практично решение са кожените якета, чиято популярност никога няма да отмине. Те са вероятно най-търсените мъжки връхни дрехи, оценени по достойнство от милиони мъже по цял свят. Кожените якета оформят чудесно силуета, освен това материалът е много траен и отлично задържа топлината. Качественото кожено яке е с добре оформени шефове и издържан перфектно силует. Обикновено повечето модели са снабдени с достатъчно джобове с ципове, така че да предложат още по-голямо удобство за лесно и надеждно съхранение на портфейли, документи или други лични принадлежности. По отношение на дължината също има огромно разнообразие – къси кожени якета, дълги кожени якета, кожени якета със средна дължина.

Цветовата схема не е кой знае колко разнообразна, но пък покрива най-практичните цветове като черно, кафяво или бежово. Те са напълно достатъчни за да създадете различни стилни и хармонични съчетания. По отношение на стила, коженото яке е перфектно решение за всички господа, които предпочитат небрежния градски стил, както и биха се вписали страхотно и в други модни стилове.

Якета за модерна бизнес визия

Облекло на бизнесмена като цяло е по-консервативно и представително, без излишни аксесоари и ярки разцветки. При нас определено можете да откриете доста подходящи модели, с които да се чувствате комфортно и с необходимата доза самочувствие през студените зимни месеци. Изчистени линии, монохромни цветове, елегантни материи – всички тези компоненти са много характерни за връхните дрехи, които предпочита деловия мъж. Сред нашите зимни мъжки якета ще откриете страхотни решения, с които бихте могли да се представите навсякъде и да създадете добро впечатление на своите партньори и колеги.

Мъжки якета за креативни личности – съчетание от стил и елегантност

Ако сте динамична и ярка личност, вероятно ще поискате да изразите това и чрез облеклото си. Затова за всички творчески настроени мъже, които живеят динамично и пъстро, сме предвидили и много атрактивни модели, точно по ваш вкус. С тях определено ще направите впечатление, а по отношение на качеството, ние сме се погрижили да не правим никакъв компромис. Затова може да разчитате на топли, предпазващи от вятър, студ и влага модели, с които да бъдете защитени по най-добрия начин през студените месеци, дори и ако прекарвате една много голяма част от времето си навън.

Необходимо е само да разгледате предложенията и сме сигурни, че веднага ще се ориентирате в това, кое зимно яке ще ви подхожда най-добре – според начина на живот, навиците и наличните вече облекла във вашия моден гардероб.

Можете да разчитате на разнообразие от силуети и цветове, здрави и комфортни тъкани, благодарение на които да изглеждате привлекателно и елегантно, дори в най-навъсените и студени дни от зимния сезон.

Всички коментари