Традиционно кожено черно яке-36270

Традиционно кожено черно яке

Код на продукта: 10624---ЧЕРЕН

76,00 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

MLXL2XL3XL

РазмерMLXL2XL3XL
A Ширина (см.)54см56см58см60см63см
B Дължина (см.)64см65см68см70см71см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 Напълно изчистен, семпъл и много класен модел мъжко кожено яке, подходящо за топлите дни и вечери за пролетта. Независимо от вкуса, имиджа и цвеответе които предпочитате, този модел мъжко кожено яке приляга на всеки един от тях. Основата му е в изцяло черен цвят, изграден от леко матирана,и гладка еко кожа. Този вид якето са изключително практични, тъй като са подходящи както за ежедневен, така и за спортно-елегантен клубен стайлинг. В основата на врата е разположена ниска спортна яка, изработена от идентична материя, пренесена и в долната част на якето. Към китките и талията са добавени мотивите, които създават усещане за комфорт и наслада. Неизменните джобове са допълнени от метални ципове и кант, който ги прикрива, пренесен е и към основното закопчаване. 

Колекция Пролет 2020г

Състав:100%PU

Гарантирано качество на продукта!

10624

Конкретни референции