Зимно шушляково яке с-20323
  • -17,78 лв.
  • Нов

Зимно шушляково яке с декоративни ленти модел Moncler

Код на продукта: 10371---СИН

88,90 лв.
71,12 лв. Спестявате 17,78 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

MXL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)50см53см55см58см
B Дължина (см.)65см66см67см70см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Мъжко ефектно зимно яке, изработено и допълнено от най-актуалните трендове за студения сезон на 2019-20г. Първият мотив, който впечатлява окото е външната основа. Тя е изградена от ярък лъскав шушляк, който откриваме в тъмно син и черен нюанс. Този, макар и дребен на пръв прочит елемент, е главния акцент, който зашеметяващо вперва всички погледи в притежателя на якето. Следващия момент, който е добавен като мотив са трицветните ластици при китките, които са пренесени и в областта на качулката. Тя е изградена от същата материя, както и основата, но е декорирана от цветен елемент, разчупващ леко визията. Кройката на мъжкото яке е вталена, но заради топлата подплата изгражда по-обемен вид, с привкус от незабравения все още бомбер дизайн. Без много отделни акценти, този модел мъжко яке е изключително забележително, заради правилно подбраните елементи, които съчетавайки се да изградят новото ни  попълнение.

Колекция Есен/Зима 2019-20г

Състав: 100%полиестер,

Гарантирано качество на продукта!

10371

Конкретни референции