Топло мъжко яке с-20341
  • -44,45 лв.

Топло мъжко яке с декоративен джоб модел Moncler

Код на продукта: 10372---СИН

88,90 лв.
44,45 лв. Спестявате 44,45 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

LXL2XL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)50см53см55см57см
B Дължина (см.)63см66см68см70см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Мъжки модел зимно яке, изградено от лъскав шушляк във външната му част. Подплатата е поверена на силиконовия пух, който е изключително олекотен и удобен, същевременно топлещ и създаващ комфорт на тялото. Ярката основа е изпъстрена в тъмни нюанси от черна и тъмно синя багра, за да се придаде нужния баланс между латексовия мотив и нюанса. В лицевата част е разположен силно контрастен акцент, в лицето на двуцветен кант, преминаващ през цялата основа на якето. В двете страни на предната част са разположени два дълбоки джоба с цип, допълнени от деликатен ластик при талията, който допълнително прибира якето към тялото, придавайки освен стилен вид, осигурява и не допуска студения вятър до тялото Ви. Бъдете прецизни в избора си на зимно яке, подбирайки удобство, стил и топлина, събрани в този модел.

Колекция Есен/Зима 2019-20г

Състав: 100%полиестер,

Гарантирано качество на продукта!

10372

Конкретни референции