Актуално зимно яке с-20632
  • -18,58 лв.

Актуално зимно яке с висока яка

Код на продукта: 10510---ЖЪЛТ

92,90 лв.
74,32 лв. Спестявате 18,58 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

XL2XL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)55см.57см.59см.60см.
B Дължина (см.)67см.69см.71см.73см.
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Повлияни от най-новите модни трендове Ви представяме този изключително модерен, ефектен и удобен модел мъжко зимно яке. Започвайки от вътре навън откриваме, че връхната дреха е силно подплатена, но с олекотен силиконов пух, който създава усещане освен за топлина, и за удобство, трудно откриваемо през най-студения сезон. В лицето на дизайна се открояват няколко неща. Първия мотив, който всъшност липсва от картинката на класическото зимно яке, това е качулката. Водещите модни брандове тази година заложиха на високите топли яки, който се явяват главен акцент. В цветови аспект откривате три нюанса, а именно класически черен, закачлив сив и ярко жълт, подходящи за всеки вкус и тип на обличане. В основата за закопчаването и ластиците при ръкавите и талията се откроява общ мотив, а именно контрастиращ,цветови акцент, поставящ финлния щрих на цялостния дизайн.

Колекция Зима 2019-20г

Състав: 100%Полиестер

Гарантирано качество на продукта!

10510

Конкретни референции