Класическо яке от еко-20734
  • -17,56 лв.

Класическо яке от еко кожа с ципове

Код на продукта: 10389---ЧЕРЕН

87,80 лв.
70,24 лв. Спестявате 17,56 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

MXL

РазмерMLXL2XL
A Ширина (см.)53см55см57см59см
B Дължина (см.)65см66см67см70см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Автентичен модел мъжко черно кожено яке, изградено изцяло от типичните елементи за този тип връхна дреха. Основата е покрита от черна,леко промазана кожа, допълнена от състарен ефект, който допълнително прави препратка към вечната класика. В предната част са разположени четири джоба, които са свързани от един елемент, а именно металните ципове, изпъстрени в тъмен цвят в сив, металически привкус. Този мотив е заимстван от основното закопчаване, състоящо се от идентичен цип, разположен по цялата дължина на якето. Основата му, като допълнителен ефект, е силно оребрена, като акцентът преобладава при раменете и гърба, с което успява да изгради напълно завършен вид на якето. Закачливите малки ленти към циповете са ефектно изразяване на непретенциозния и широко приложим дизайн на мъжката връхна дреха.

Колекция Есен/Зима 2019-20г

Състав: 100%PU

Гарантирано качество на продукта!

10389

Конкретни референции