Черно кожено яке със-20868
  • -17,46 лв.

Черно кожено яке със сиви ципове

Код на продукта: 10364---ЧЕРЕН

87,30 лв.
69,84 лв. Спестявате 17,46 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

SMLXL2XL

РазмерSMLXL2XL
A Ширина (см.)52см54см56см58см60см
B Дължина (см.)65см67см68см69см71см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
За есенния сезон всеки гардероб има нужда от освежяване. Как по лесно да го направите, с малко усилия..? Точно така, подновете връхните си дрехи. Представяме Ви един модел мъжко кожено яке, изпъстрено в типичния за този вид облекло цвят, а именно наситен,черен нюанс. Самата еко кожа е подчертана от лек лъскъв мотив, но много деликатно прокраднат в основата. В лицевата част откриваме едно основно закопчаване, което се състои от вертикален, светло сив метален цип. Ефектът от него е пренесен и върху гърдите, където откриваме два джоба, върху които са разположени идентични ципове, но в хоризонтален ред. Раменете са декорирани с оребрен ефект, който съчетава деликатно черни шеовове, ненатрапчиви и естетично издържани. Дължината на якето е класическа, а яката подчертана от ниска попска лента, която слага и точка в декоративния аспект на якето. Комбинирайте смело със всякакъв стил панталони и блузи, като не забравяте,че акцент може да бъде и най-дребния детайл от облеклото Ви.

Колекция Есен/Зима 2019г

Състав: 55%полиестер,45%вискоза

Гарантирано качество на продукта!

10364

Конкретни референции