Оригинално мъжко палто Religion-21978

Оригинално мъжко палто Religion с двуредно закопчаване

Код на продукта: 50001---ЧЕРЕН

370,00 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

XSSMXL2XL

Размер
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
Класическо, черно, капитанско палто с издължена, права кройка. Закопчаването е с двуредови копчета в кръгла,черна форма. Съставено е от топла смес от вълна, акрил и полиестер, предназначено както за есента, така и за по-мека зима. Не е подплатено, като позволява носене с по-дебели пуловери и блузи. Мъжкото, изискано палто е топ продукт на марката Religion и гарантира за своята оригиналност. Закопчано до горе, палтото сформира висока, кръстосана яка. Може да се носи и разкопчано, като яката преминава в стилен ревер. В задната част по цялата дължина преминава вертикален шев. В предната страна има дълбоки джобове, завършващи визията на стилното, мъжко палто.

Срок за доставка: 20 работни дни.

Колекция 2019г.

Състав: 40% вълна, 40% акрил, 20% полиестер

Гарантирано качество на продукта!

50001

Конкретни референции