Дълга плетена жилетка на-18977
  • -13,36 лв.
  • Нов

Дълга плетена жилетка на квадрати

Код на продукта: 8375---СИВ

66,80 лв.
53,44 лв. Спестявате 13,36 лв.
С вкл. данък
Налични размери:

M

РазмерSMLXL
A Ширина (см.)54см48см49см52см
B Дължина (см.)80см75см78см80см
Размер
Цвят
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 И в света на мъжкото облекло има определени дрехи или по-точно стилове дрехи, които автоматично създават един стилен и естетичен имидж. Такъв модел е и тази мъжка ефектна жилетка. Тя е изработена от едро плетиво, като се предлага в два класически цвята, а именно сив и черен. Цялата основа е декорирана от релефни елементи, които образуват несиметрично разположени квадрати. Този вид декорация е присъща за едни от най-големите модни брндове, които залагат на индивидуалността и отличимия имидж. Кройката на ефектната жилетка е силно издължена, като е най-подходяща за носене като индивидуална връхна дреха. В продължението на яката има поставена и дълбока качулка, която придава допълнителен fashion привкус и разбира се топлина и комфорт. Бъдете отличими като замените еднаквите есенни якета с нещо по-яко и стилно. 

Колекция Есен 2018г

СЪстав:100%акрил

Гарантирано качество на продукта!

8375

Конкретни референции